Women Empowerment

Zelfverdediging, weerbaarheid en persoonlijke veiligheid

Ik help jou fysiek en mentaal sterker te worden!

Women Empowerment Coaching

Laten we samen aan de slag gaan! Met de online 1-op-1 coaching krijg je de unieke kans om jouw persoonlijke groei te versnellen. Werk aan je eigen doelen, in je eigen tijd, op jouw tempo. Ik help je graag om weer sterker door het leven te gaan.

Women empowerment academy

Neem een kijkje in de Academy, waar je cursussen vindt die ontworpen zijn om zelfstandig je kennis en vaardigheden te vergroten op diverse onderwerpen.

De cursussen zijn flexibel, je kan ze volgen wanneer het jou uitkomt.

women empowerment community

Word lid van de online community, waar je toegang hebt tot unieke content met veiligheidstips, uitleg van zelfverdedigingstechnieken, webinars, Q&A's én je kan netwerken met gelijkgestemden die je kunnen ondersteunen in je groei.

Women Empowerment

training

Wil je liever een fysieke workshop of cursus volgen? Op deze pagina vind je alle ingeplande evenementen. Daarnaast staat hier alle informatie die je nodig hebt om een training aan te vragen. Ben je ondernemer en wil je affilate/instructeur worden? Kijk dan snel!

Women empowerment channel

Op de Women Empowerment Channel vind je diverse video's over zelfverdediging, veiligheid, product reviews, interessante gesprekken met sterke vrouwen en onderwerpen waar je veel van kan leren. Helemaal gratis en voor iedereen toegankelijk!

women empowerment 

blog

In de Women Empowerment Blog staan artikelen die kennis en inzichten bieden, bedoeld om in verschillende onderwerpen te verdiepen. Het is een effectieve manier om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen op gebied van veiligheid.

Over 

women empowerment


Welkom op de Women Empowerment website, dé plek voor alle vrouwen die hun kennis en vaardigheden in zelfverdediging, weerbaarheid en persoonlijke veiligheid willen verbeteren. Of je nu op zoek bent naar praktische zelfverdedigingstechnieken, strategieën om je weerbaarheid te vergroten of tips voor het verhogen van je persoonlijke veiligheid, hier vind je waardevolle informatie en middelen die jou zullen ondersteunen naar een veiliger en zelfverzekerder leven. Of je dit nu alleen wilt doen door een cursus te volgen of alleen een blog/video te bekijken, samen met mij 1-op-1 wilt werken, óf je in een community van gelijkgestemden wilt zijn, voor ieder is er een optie.

Blijf op de hoogte van nieuws en interessante onderwerpen via onze 

Women Empowerment E-mail

Women Empowerment verwerkt de persoonsgegevens die je hebt ingevuld alleen om jou op de mailinglijst te zetten. Gegevens zijn altijd veilig.

"it's better to be a warrior in a garden 

than a gardener in a war"

Ervaringen van anderen

Amber
"Ondanks mijn slechte verleden met weinig zelfvertrouwen en sociale angst, heeft Laura me enorm geholpen."
Miranda
"Laura heeft mij zoveel sterker gemaakt! Zij is een stok achter de deur en geeft je net dat extra zetje!"
Vanessa
"" Ik wilde snel weerbaarder worden in verband met een vervelende situatie in mijn leven.
Ze stemt haar coaching af op jouw behoeften en is oprecht geïnteresseerd in de mensen die ze traint."

Bedrijven waar ik mij voor inzet/mee samen werk