1:1 traject 12 weken

Het traject waarin je werkt aan jouw eigen wensen en doelen. 

Start wanneer het jou uitkomt.

Stel je eens voor, je voelt je mentaal en fysiek sterker dan ooit. Je kan de hele wereld aan. Privé en op je werk. Je voelt je weerbaar, bewuster, assertief en hebt zo (weer) meer plezier in je dag. Want hoe fijn is het als je controle hebt over je eigen leven?

Wat kan je verwachten?

Elke persoon is anders. Daarom maak ik een traject op maat zodat we gericht aan de slag kunnen gaan met jouw behoeftes. 

Zonder hier doekjes omheen te winden. Je moet tegen de waarheid kunnen en jezelf accountable kunnen houden. Ik werk dan ook alleen met dames als zij aan deze voorwaarden voldoen.

Dit is geen online cursus waar je het zelf uit moet zoeken. Ik help en begeleid jou met alles en sta 100% voor je klaar.

Dit is geen one size fits all, jouw groei en behoefte staan voorop.

Daarnaast zorg ik ervoor dat je toegang krijgt tot kennis die je de rest van je leven kunt meenemen. Een duurzame methode die ervoor zorgt dat je na dit traject zelfstandig aan de slag kan.

Wat krijg je?

 • Duur van het traject. 12 weken lang ben ik jouw coach.
 • Online of persoonlijke kick-off (2 uur). Tijdens de eerste sessie gaan we aan de slag met het uitwerken van jouw doelen. Ik kijk waar je nu bevind in je leven en wat jouw haalbare wensen zijn. 
 • Elke 2 weken een call (6x 1 uur). Na de kick-off krijg je meteen een aantal actiepunten waar je mee aan de slag kunt gaan. Tijdens de call die we om de week hebben, bespreken we je voortgang, kan je vragen stellen en stellen we nieuwe actiepunten op die aansluiten bij jouw doelen.
 • WhatsApp support. Tijdens het hele traject ben ik voor jou bereikbaar via WhatsApp. Misschien wil je feedback op de actiepunten of wil je sparren over een situatie in jouw leven. Al jouw vragen zijn welkom.
 • Levenslang toegang tot de Academy. Je krijgt toegang tot de Academy, hier vind je alle cursussen met basis skills als onderdeel van jouw groei.
 • Levenslang toegang tot de Community. Als deelnemer van het 1:1 traject krijg je ook toegang tot de online community met gelijkgestemden. In deze veilige omgeving kan je vragen stellen aan andere deelnemers en kan je nieuwe mensen leren kennen. Het gevoel dat je niet alleen bent en verbonden bent met vrouwen die hetzelfde ervaren kan enorm sterk zijn, dus dit is ook zeker een fantastisch onderdeel van dit traject.
 • Bonus: 1x gratis toegang tot een Women Empowerment Workshop. Dit is een fysieke workshop van 2 uur waarin je de basis krijgt van zelfverdediging. Daarnaast leer je hoe een aanval opbouwt, hoe je dit herkent en hoe je hierop kan reageren & anticiperen. Inclusief hapje/drankje na afloop en een goodie bag. Deze Workshop wordt meerdere malen per jaar aangeboden in Almere, je kiest zelf aan welke je mee wilt doen.
 • Bonus: 1x gratis toegang tot een Mastermind dag. Tijdens deze dag gaan we met vrouwen aan de slag om te werken aan zelfverdediging, weerbaarheid en persoonlijke veiligheid. Deze dag is inclusief lunch, drinken en gezonde snacks. Deze dag zal in Almere plaatsvinden.

Waarom 1 op 1?

Wat is nou precies het verschil met een groepstraject, hoor ik je denken? Dit traject is echt bedoeld voor vrouwen die extreem gemotiveerd zijn en hun persoonlijke veiligheid en zelfvertrouwen bloedserieus nemen. Je hebt de ambitie om sterker en zelfverzekerder te worden en weet ook: zoiets komt je niet aanwaaien.

Tijdens dit traject kunnen we echt inzoomen op dat wat jij nodig hebt. Bij de één is dat misschien het opbouwen van zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid, bij de ander is dat het leren van praktische zelfverdedigingstechnieken, of misschien loop jij wel vast vanwege angst en onzekerheid.

En dat is nou het mooie van een 1:1 traject. Dit is geen kant-en-klaar traject. Dit is op maat gemaakt zodat dit precies aansluit bij jouw behoeften en de fase waarin je je momenteel bevindt in jouw reis naar zelfempowerment en veiligheid.

We beginnen natuurlijk met de kick-off waarbij we alles onder de loep gaan nemen. Tijdens deze dag gaan we ook meteen het plan maken voor de rest van het traject. Nu is dit niet in beton gegoten en kan het voorkomen dat tijdens het traject blijkt dat er toch ergens anders behoefte aan is. Zoals ik al zei, JIJ staat centraal en ik help daar waar nodig is.

Met de online 1:1 momenten mag je mij al jouw vragen stellen. Waar heb je moeite mee en waar twijfel je over? Na iedere sessie kun jij aan de slag met nieuwe actiepunten en tussentijds kun je mij vragen stellen waar ik feedback op geef.

Dan is er natuurlijk ook nog het WhatsApp support voor snelle vragen én krijg je toegang tot de online leeromgeving en community.

Het succes van dit traject hangt voor een groot deel af van jouw inzet. Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen. Want ik wil dat jij na dit traject de vaardigheden hebt om het zelf te kunnen doen. Dat je mij niet meer nodig hebt, maar je weet hoe je sterk, zelfverzekerd en veilig kan zijn zonder moeite.

Wanneer is dit traject NIET voor jou?

 1. Als jij veiligheid en zelfverdediging ziet als een leuke hobby en niet als een cruciaal onderdeel van je leven:
  Dit traject is voor vrouwen die serieus hun persoonlijke veiligheid willen verbeteren en niet voor degenen die er licht over denken.

 2. Als je niet bereid bent om serieus aan de slag te gaan:
  Het versterken van je zelfvertrouwen en leren van zelfverdedigingstechnieken vereist toewijding en werk. Dit is geen oppervlakkige bezigheid, maar een intensief proces.

 3. Als je niet bereid bent om inzet te tonen en actie te ondernemen:
  Je zult actief moeten werken aan de actiepunten die ik je geef. Dit traject vereist jouw volledige inzet en motivatie. Als je de feedback niet wilt opvolgen, dan is dit traject niet voor jou.

 4. Als je denkt dat het je komt aanwaaien:
  Het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfverdedigingsvaardigheden gebeurt niet vanzelf. Het vergt tijd, oefening en doorzettingsvermogen. Als je verwacht dat het makkelijk zal zijn zonder inspanning, dan zul je teleurgesteld worden.

Dit traject is bedoeld voor vrouwen die echt bereid zijn om hun leven te veranderen en de kracht en vaardigheden willen opbouwen om zichzelf te beschermen en zelfverzekerd te zijn. Ben jij er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan?

Investering

 • 12 weken;
 • Online of persoonlijke kick-off van 2 uur;
 • 6 calls van 1 uur per keer;
 • WhatsApp support;
 • Levenslang toegang tot de Academy;
 • Levenslang toegang tot de Women Empowerment Community;
 • 1x gratis toegang tot een Women Empowerment Workshop;
 • 1x gratis toegang tot een gehele Mastermind dag. 

Twijfel je nog?

Tijdens een gratis kennismakingscall weet jij binnen 30 minuten welke vervolgstappen jij kan nemen om aan jouw doelen te werken. Ook is deze call er natuurlijk voor bedoelt om elkaar beter te leren kennen en voor jou om te kijken of er een klik is.

Ik zal je wat vragen stellen over je achtergrond, je beweegredenen en wat je hoopt te bereiken. Hier kan je alvast over nadenken wat je met mij wilt delen.