Jaarprogramma

Word onderdeel van de Inner Circle

Inner Circle Coaching is een mentorshipprogramma speciaal voor vrouwen die serieus willen groeien en zich niet willen laten tegenhouden door belemmerende gedachten. Dit 12-maanden durende lidmaatschap biedt je de tijd en ruimte om echt resultaat te zien, waarbij je profiteert van een totale mix van online en offline sessies, afgestemd op wat voor jou het beste werkt. Je krijgt alle tools aangereikt om (weer) sterker in je schoenen te staan, met als doel meer zelfvertrouwen, persoonlijke veiligheid, weerbaarheid en assertiviteit te ontwikkelen.


Je kan je aanmelden wanneer het jou uitkomt, je start dan per de 1e van de volgende maand. De eerste mogelijkheid is 1 september 2024.

Wat krijg je?

Tijdens het jaarprogramma gaan we 12 maanden aan de slag met iedereen die in dit groepstraject zit. 

 • 1x per maand  een online call waarin een specifiek onderwerp wordt besproken. Tijdens deze calls zijn er ook diverse gastsprekers bij die jou nóg beter kunnen informeren over het onderwerp van die maand. Tevens worden hier 'hot seat sessies' in gehouden, waarbij ik specifieke vragen kan beantwoorden of advies kan geven bij een scenario van iemand uit de groep die dit wil.
 • Je krijg tijdens de duur van het jaarprogramma toegang tot de volledige Academy, zodat je jezelf optimaal kan informeren over diverse onderwerpen binnen zelfverdediging, weerbaarheid en persoonlijke veiligheid. De cursussen kan je in je eigen tijd volgen
 • Tijdens dit jaarprogramma krijg je toegang tot de Community. In deze veilige omgeving kan je vragen stellen aan andere deelnemers en kan je nieuwe mensen leren kennen. Het gevoel dat je niet alleen bent en verbonden bent met vrouwen die hetzelfde ervaren kan enorm sterk zijn, dus dit is ook zeker een fantastisch onderdeel van dit jaarprogramma.
 • Bonus: 1x gratis toegang tot een Women Empowerment Workshop. Dit is een fysieke workshop van 2 uur waarin je de basis krijgt van zelfverdediging. Daarnaast leer je hoe een aanval opbouwt, hoe je dit herkent en hoe je hierop kan reageren & anticiperen. Inclusief hapje/drankje na afloop en een goodie bag. Deze Workshop wordt meerdere malen per jaar aangeboden in Almere, je kiest zelf aan welke je mee wilt doen.
 • Bonus: 1x gratis toegang tot een Mastermind dag. Tijdens deze dag gaan we met vrouwen aan de slag om te werken aan zelfverdediging, weerbaarheid en persoonlijke veiligheid. Deze dag is inclusief lunch, drinken en gezonde snacks. Deze dag zal in Almere plaatsvinden.

Na deze 12 maanden is je lidmaatschap automatisch beëindigd. Mocht je willen verlengen en het jaartraject opnieuw willen volgen, is dit zeker mogelijk. Immers haal je weer nieuwe dingen of punten uit een volgende deelname.  Je kan dan contact met mij opnemen voor een leuke aanbieding!

Waarom dit jaarprogramma?

 • Persoonlijke groei:je wilt graag werken aan je zelfvertrouwen, weerbaarheid en persoonlijke veiligheid in een groep van gelijkgestemden. Je legt je voor een langere periode vast omdat je op lange termijn wilt werken aan je doelen. Je snapt dat er geen quick fix is en wilt hierin investeren;
 • Continuïteit en structuur: regelmatige sessies en workshops zorgen voor constante vooruitgang en eventuele aanpassing van doelen;
 • Netwerkopbouw: lid worden van een community van gelijkgestemde vrouwen biedt support, inspiratie en netwerkgelegenheden;
 • Toegang tot expertise: profiteer van de kennis en ervaring van deskundige gastsprekers en mij;
 • Flexibele ondersteuning: tijdens de maandelijkse calls kan je vragen stellen of jezelf op de 'hot seat' plaatsen om zo persoonlijk advies te ontvangen.

Investering

 • 12 maanden groepstraject. Start wanneer jij wilt, per 1e van de volgende maand;
 • 1x per maand een online call met een specifiek onderwerp (inclusief gastsprekers);
 • Tijdens de duur van het traject gratis toegang tot de Academy;
 • Tijdens de duur van het traject gratis toegang tot de Women Empowerment Community;
 • 1x gratis toegang tot een Women Empowerment Workshop;
 • 1x gratis toegang tot een gehele Mastermind dag.

Behoor jij tot de eerste 25 aanmeldingen

Dan ontvang je een persoonlijk adviesgesprek van 1 uur

t.w.v. €75 om jou verder te helpen met jouw doelen!

Twijfel je nog?

Tijdens een gratis kennismakingscall weet jij binnen 30 minuten welke vervolgstappen jij kan nemen om aan jouw doelen te werken. Ook is deze call er natuurlijk voor bedoelt om elkaar beter te leren kennen en voor jou om te kijken of er een klik is.

Ik zal je wat vragen stellen over je achtergrond, je beweegredenen en wat je hoopt te bereiken. Hier kan je alvast over nadenken wat je met mij wilt delen.