Women Empowerment AcademyStap voor stap op jouw tempo in balans

Beheers alle vaardigheden die essentieel zijn voor meer zelfvertrouwen, 

weerbaarheid en fysiek en mentaal sterker in je schoenen te staan. 

Je wilt op een toegankelijke manier, zelfstandig je kennis en vaardigheden te vergroten op gebied van zelfverdediging, weerbaarheid en persoonlijke veiligheid. Je kunt alles rustig thuis op je eigen tempo aanleren en nog belangrijker... je kunt het direct en makkelijk te toepassen in je leven.

Ben je onzeker, voel je je niet veilig op straat, vind je het moeilijk je grenzen aan te voelen & te geven, wil je assertiever zijn, is je zelfbeeld laag en zit je daarom  niet lekker in je vel?

Het is allemaal aan te leren, als je maar de juiste handvaten krijgt. Je kan werken aan je eigen mentale en fysieke kracht zodat je (weer) zelfverzekerd door het leven kan.

Hoeveel fijner en rustiger kan het leven zijn als jij volledige controle hebt over jezelf en je emoties in élke situatie?

"Confidence is not 'they will like me'. Confidence is 'I'll be fine if they don't'."

Cursus: Veiliger over straat

Hoe word een aanval opgebouwd? 

Leer en herken de 4 fasen en hoe je hier op kan anticiperen én reageren. Inclusief handboek met theorie en diverse opdrachten om deze vaardigheden snel onder de knie te krijgen.

€47

E-book: 25 veiligheidstips voor vrouwen

Wil je je veiligheid en zelfvertrouwen een directe boost te geven? De gids staat vol met 25 praktische tips inclusief voorbeelden en oefeningen die je meteen kunt toepassen om je persoonlijke veiligheid te vergroten. 

€4,99